Dil Se Dil Tak i Swabhiman *Maha Sangam* - 19.06.2017. - Teni spašava Partha!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak i Swabhiman *Maha Sangam* (101. ep.) – 19.06.2017. – Teni spašava Partha!

By  | 

Kunal kaže Meghni da ide po mehaničara, automobil im se pokvario. On odlazi odatle. Meghna zove Shorvori, koja se ne javlja na telefon.
Shorvori kaže Parthu da je bled, ona odlazi odatle i kaže da se brzo vraća. Teni prilazi Parthu i zahvali mu se što nije rekao da je ona tu. Parth pita što je ona tu.
Teni mu priča: ,,Kada mi je Shorvori rekla da si nedostupan i ne odgovaraš na poruke, tvoja beba mi nije dozvolila da ostanem tamo i budem mirna, morala sam da dođem ovde i vidim kako si. Eto, zato sam došla, nisam rekla čak ni Amanu za to, ali pusti sve sada. Opusti se.”
Teni prilazi Naini i pita je da li je dobro. Naina potvrđuje i izvini joj se i nastala je cela zbrka zbog nje. Teni joj kaže da se ne izvinjava, već samo da shvati da je spasila i nju i njenog prijatelja (Karana iz serije ,,Swabhimaan”). Ona joj daje njen telefon, a Naina daje njoj njen. Teni joj se zahvali i kaže da će se videti kasnije, ona odlazi. Teni dolazi kod Partha i kaže mu da ide sada, videće se posle.
Zatim pogleda u svoj stomak: ,,Vidiš, bebo, rekla sam ti da neću dopustiti da se išta loše dogodi tvom tati. Bez brige sada.”
Ona se okreće, ipak ne zna da li da stvarno ode, brine za Partha, ali onda pomisli: ,,Ma, sve je sada dobro. Završeno je. Nema požara više. Shorvori će se pobrinuti o svemu, ja moram da odem.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *