Dil Se Dil Tak i Swabhiman *Maha Sangam* - 19.06.2017. - Teni spašava Partha!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak i Swabhiman *Maha Sangam* (101. ep.) – 19.06.2017. – Teni spašava Partha!

By  | 

Teni odlazi i traži Partha, obećava bebi unutar sebe da će ga naći. Shorvori ga isto traži. Parth zviždi da bi privukao pažnju na sebe. Teni ga konačno ugleda unutra i okuplja ljude, tražeći pomoć.
Shorvori zabrinuto traži Partha. Teni krije svoje lice. Parth se seća da je kupio zviždaljku od nekog starog čoveka i reši da zazviždi kako bi ga neko čuo i došao. On zviždi.
Teni čuje to i viče: ,,Znam da si ovo ti! Ako si negde ovde, daj mi neki nagoveštaj! Gde si, Parth?”
Parth priča sa Nainom: ,,Moja žena, Shorvori, je došla. Bez brige, bićemo spašeni sada.”
On viče Shorvori: ,,Hej! Shorvori, ovde sam! Dođi unutra!”
Teni ga čuje i trči ka njemu, ugleda Partha zaglavljenog i traži pomoć. Teši ga da mu se ništa neće desiti. Ona viče za pomoć.
Shorvori i Karan traže Partha unutra. Neko baca kanap. Naina pita Partha da on ide prvo. Parth se penje uz konopac. On pita ljude da krenu i potraže Nainu. Teni ga pita da li je dobro i radosno ga zagrli, uplašila se za njega mnogo. Parth je pita otkud ona tu. Teni kaže da će mu reći to kasnije, pita ga da ne govori ništa Shorvori i kaže mu da ona sada mora da ide. Ona odlazi odatle. Shorvori dolazi i grli Partha. Karan takođe dolazi i skače da spasi Nainu, ni ne znajući da li je ona unutra ili ne. Naina gubi svest, ugleda ga pre pada i izgovori mu ime. On je uhvati i pokušava da se popne gore uz pomoć konopca. Svira neka lepa melodija u pozadini… On ni ne vidi da ga ljudi okružuju, on je stavi na zemlju i daje veštačko disanje. Karan je gleda. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *