Dil Se Dil Tak i Swabhiman *Maha Sangam* - 19.06.2017. - Teni spašava Partha!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak i Swabhiman *Maha Sangam* (101. ep.) – 19.06.2017. – Teni spašava Partha!

By  | 

Parth im objašnjava: ,,Ne, ne. Zapravo, restoran u kome smo se mi pronašli je bio u požaru, došlo je do kratkog spoja i…”
On im ispriča sve – od toga kako se zaglavio u hotelu u vatri, pa kako je upao u sa Nainom, pa kako je zazviždio i uspeo da prizove pomoć. Baa kaže da je Parth stvarno bio u opasnosti i da to znači da je Shorvori bila u pravu zbog svoje brige. Teni se seća svog sna o Parthu u nevolji, u požaru.
Bharat: ,,Eto. Niko nije ništa rekao Shorvori, ali je ona nekako znala da je Parth u nevolji. Ona je sve uradila, pronašla ga i spasila. E, to je prava ljubav! Vidite.”
Parth gleda u Shorvori i smeška se.
Baa govori: ,,Kada su srca povezana, nema onda potrebe ni za kakvim rečima. Kada nekoga mnogo i iskreno voliš, osetiš sve vezano za njega. A ovo je najveći znak ljubavi.”
Svi gledaju i nasmeju se. Teni je šokirana čuvši ovo, gleda u Partha i seća se svojih svih trenutaka sa njim, pa kako je stavila svoj život u opasnost da ga spasi.
Ona ga gleda i misli: ,,To znači da se ja stvarno zaljubljujem u Partha?” U pozadini je lepa melodija pesme ‘Dil Se Dil Tak’… (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *