Dil Se Dil Tak i Swabhiman *Maha Sangam* - 19.06.2017. - Teni spašava Partha!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak i Swabhiman *Maha Sangam* (101. ep.) – 19.06.2017. – Teni spašava Partha!

By  | 

Ona odlazi. Shorvori i Bharat Kumar dolaze tu. Parth pita da li su rekli nekome kod kuće za ovo. Bharat kaže da niko ne zna osim Mohini, Baa, Teni i Amana.
Parth ih gleda i razmišlja: ,,Ne, ne smem im reći da je Teni dolazila ovde. Brinuće se.”
Naina se zahvaljuje Parthu, jer ju je spasao. Parth joj kaže da se zahvali onome ko je uskočio unutra i stvarno je spasio. Bharat joj kaže da će je odvesti do ‘rikše’. Naina mu se zahvaljuje i odlazi, prolazeći pored Meghninog i Kunalovog automobila. Kunal se izvinjava, ne radi im auto. Parth kaže da je okej, Kunal mu kaže da treba da ga odvedu u bolnicu. Parth negira, treba da se odmara. Kunal se složi.
Parth kaže u sebi: ,,Ne znam ni kako se Teni vraća nazad. I kako je uopšte saznala da sam ja ovde?”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bharat se vraća kući. Baa ga vidi i pita da kaže nešto. Upita ga gde su Shorvori i Parth. Bharat kaže da dolaze, eno ih iza njega. Parth i Shorvori ulaze unutra, Dada ga pita što se nije javljao na telefon. Baa kaže da su svi bili zabrinuti. Parth im odgovara da mu se mobilni telefon slomio. Teni dolazi tu, gleda u Partha i seća se kako ga je spasila iz vatre. Parth se priseća kako ga je ona spasila i zagrlila, on se nasmeje i klimne glavom gledajući je. Dada kaže Parthu da ih je opet nekako mogao informisati. Parth se pravda da je bio veoma zauzet u poslu, izvinjava se, svi su se oni toliko brinuli zbog njega. Baa kaže da je sve okej ako je on sada tu i dobro. Bharat kaže da je lepo bilo videti kako je Shorvori pronašla Partha. Oni su u šoku i Baa pita da li se Parth izgubio. Bharat kaže da misli na to kako su videli Partha. Dada sumnja i komentariše kao da oni tu kriju nešto. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *