Divlja zemlja 64. epizoda!

Divlja zemlja-En tierras salvajes

Divlja zemlja 64. epizoda!

By  | 

Divlja zemlja 64. epizoda!

Daniel odluči da prekine sa Isabel kako ne bi povredio najdraže, a ponajmanje nju. Anibal kaže majci da je Carlos spreman kupiti pola pilane, ali da je potreban i Danielov pristanak. Amparo kaže da će mu morati sve objasniti. Anibal kaže da mu ne duguje nikakvo objašnjenje otkad mu je preoteo ženu. Amparo ga ošamari i kaže mu da je on odgovoran za smrt Danielove devojke, a Daniel je samo spavao s njegovom ženom. Upozori ga da ne sme uspoređivati ta dva slučaja.

Iker i Claudio su osuđeni zbog silovanja Regine. Amparo se izvine Alejandri i Urielu jer ih je pokušala razdvojiti. Kaže im da će odsad u svemu računati na njih. Daniel odluči da živi u šumu. Arturo izbaci Anibala iz kuće. Kaže mu da je iskoristio njegovu bolest kako bi potpisao bianco papire i pokrao ga. Rodolfo kaže Albi da ne zna hoće li moći voljeti njeno dete jer će ga uvek podsećati na njenu neveru. Arturo odluči napustiti Amparo. Alba se iznenadi i naljuti kada sazna da je Isabel većinska vlasnica bolnice. Carlos podmetne požar u šumi kako bi ubio Daniela. Godinu posle otvaraju javnu bolnicu. Sergio je srećan i kaže Isabel da je još voli i moli je novu priliku.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site