Domacice sa Bosfora od 99 do 102 epizode - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 99 do 102 epizode

By  | 
Domacice sa Bosfora od 99 do 102 epizode

Jasemin

Domacice sa Bosfora od 99 do 102 epizode

99 Epizoda

Kerem iz osvete podmeće majci parfem u prodavnici, kako bi je uhvatili u krađi. Emel se žali Jasemin da je celu mahalu ispitala ko je ta žena kod koje je Kenan proveo noć. Kerema privode i žele da ga tuže, nakon što se na snimku iz prodavnice vidi da on stavlja majci parfem u torbu.

100 Epizoda

Kudret se ljuti na Zelihu koja pokušava da mu otvori oči da je Bašak prevarantkinja. Suna usred noći razbija Džemilu prozor iz besa. Elif potpuno dekoncentriše igrica na kompjuteru, pa zaboravlja porodične obaveze. Zeliha smišlja plan kako da razotkrije prevare od Bašak.

101 Epizoda

Mert odlazi kod Sune da ispita zašto im je polomila prozor usred noći, a ona mu otkriva surovu istinu o Džemilu. Džaner huška Sonera da ode kod Irem u sobu. Irem i Džaner postižu ono što su hteli. Mert odlazi iz Džemilove kući, jer ne želi da živi sa ubicom. Emel zbog dobijenog Jasemininog pisma da je Kenan proveo noć kod nje, podmeće požar u Jasemininu kuću iz osvete.

102 Epizoda

Emel priznaje Jasemin da joj je ona zapalila kuću, ali pred drugima poriče. Jasemin smišlja kako da ode u policiju sa dokazom da je Emel podmetnula požar. Mert konačno odlazi da vidi svog dedu, jer su dedi dani odbrojani i saznaje da mu je Figen, čije je slike viđao i kod Sinana, majka. Adalet saznaje od Sonera da ga je Džaner nagovorio da ide kod Irem kući.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site