Dženet 49.i 50. epizoda!

Dženet-Cennet'in Gözyaslari

Dženet 49.i 50. epizoda!

By  | 

Dženet 49.i 50. epizoda!
49 epizoda
Ujutru svi shvataju da je Dženet nestala. Beste shvata kako je na železničkoj stanici i razglasi to. I Kaya i Selim misle da baš njih dvojica trebaju ići na stanicu. Arzu dobija poruku s nepoznatog broja da i ona dođe na stanicu. Orhan dolazi u Selimovu kuću i udari ga šakom u lice govoreći mu da se kloni Melise. Situacija izmiče kontroli kada se pojave Nilgun i Ozlem. Arzu stiže s pištoljem na stanicu, ugleda Kayu, ali ga ne može ubiti jer je u zagrljaju sa Dženet. Kaya sigurno vraća Dženet kući, ona ih prati i čeka ga s pištoljem da bude sam.

50 epizoda
(50) Ispred Dženetine kuće Arzu i Kaya se posvadjaju. Ona povuče obarač, ali pištolj ipak ne opali. Melisa pred svima govori kako voli Selima i da ih ništa ne može razdvojiti. Orhan joj govori kako Selim nema nikakva osećanja prema njoj, nudi joj pomoć, ali ima svoj plan. Dženet traži od Mukadeš da otkrije sve preostale tajne, ali Mukadeš ne može jer je obećala Kayi. Melisa i Orhan u dogovoru isceniraju pred svima kako ona ima nervni slom i kako je to znak da ne može da nastavi da živi bez Selima.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site