Elif - 431. i 432. epizoda - Jusuf je uhapšen pod optužbom da je ubio Jildiz

Elif

Elif – 431. i 432. epizoda – Jusuf je uhapšen pod optužbom da je ubio Jildiz!

By  | 

Elif – 431. i 432. epizoda – Jusuf je uhapšen pod optužbom da je ubio Jildiz

431: Selim i Zejnep razgovaraju o poslu. Policija ispituje Dževahira. On pita Melek da se ne miješa, ali ona odbija da posluša i ona tu radi. Selim i Zejnep traže drugi posao. Jildiz je mrtva. Dževahir optužuje Jusufa koji je bijesan. Policija dolazi kod njeha i hapsi ga, jer ga je Dževahir optužio. Žene ogovaraju Jusufa ne znajući da on nije kriv. Arzu se nalazi sa Umitom da preuzme auto. Njegova ljubaznost joj je čudna. On veli da ga zovne kada bude imala problem. Džansu se budi nadrogirana.
432: Selim i Zejnep su u potrazi za Džansu. Nalaze mjesto gdje je. Jedan od prijatelja pokuša silovati Džansu, Selim i Zejnep čuju vrisak i spašavaju je. Melek sve ispriča Alije. Džansuina majka se zahvaljuje Selimu i Zejnep. Arzu se nalazi sa Erkutom i ispriča mu o Serdaru i autu. Umit priča Serdaru. Suman vidi Erkuta i Arzu kako sjede i smiješkaju se. Elif govori Melek kako je vidjela Jusufa jednom kako krije pištolj. Asuman odlučuje da se udruži sa Gondžom. Melek prijavljuje policiji što joj je Elif rekla, i odlaze na to mjesto gdje je Elif vidjela.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site