Fanaa Ishq Mein Marjawan - 1. epizoda - Upoznajte Agasthyu i Pakhi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 1. epizoda – Upoznajte Agasthyu i Pakhi!

By  | 

Upoznajte Agasthyu i Pakhi!
Epizoda započinje tako što muškarac sa kapuljačom (kom ne vidimo lice) izađe iz džipa i približi se nekom preplašenom čoveku sa ogromnim pajserom u rukama. Ovaj preplašeni moli tipa sa kapuljačom da ga pusti. Obećava da će vratiti novac koji je ukrao. Novac mu je bio očajnički potreban za operaciju njegove supruge. Tip sa kapuljačom ga upita da li je planirao operaciju svoje supruge sinoć sa drugom ženom u apartmanu? Neka više ne narušava njegovo ili poverenje njegove žene. Pokaže svojim ljudima da ga odvedu, a potom izjavi da njega možda ne vide, ali njemu niko ne može da pobegne iz vida, posebno ona.
Sa druge strane, prikazuju nam glavnu junakinju obučenu u lehengu. Ešarpa joj spadne i konačno vidimo njeno lice. Zove se Pakhi. Prijateljice joj se izvine, nagazile su joj ešarpu pa je spala. Pakhi predlaže da se uslikaju za nekog. Baš u tom trenutku je nazove muškarac po imenu Agasthya (glavni junak) koji je prikazan kako putuje u privatnom avionu, okružen luksuzom. Pakhi užurbano ppronađe slušalice dok on broji za koliko će mu se javiti. Agasthya šaljivo prokomentariše da će se videti sa njom posle sedam dana zato što mu se javila posle sedam zvona. Pakhi ga zavitlava da se ne pravi važan pred njom, pa nije on neki momak sa naslovne strane. Nazove ga “dodo” za šta Agashya prokomentariše da mu se nikad nije sviđalo. On joj kaže da nešto pojede zato što je od jutra praznog stomaka, i za čudo, upravo tada joj donesu omiljenu hranu u sobu. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno