Fanaa Ishq Mein Marjawan - 1. epizoda - Upoznajte Agastju i Paki!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 1. epizoda – Upoznajte Agastju i Paki!

By  | 


Srećnica je što ima Harša. Namruta spomene da je Haršov rođak, Rađiv, zainteresovan za nju i da uporno traži njen broj. Insistira da se Paki jednom vidi sa njim. Paki na kraju pristane.
Paki otkrije Taniji da je ubedila Namrutu ali je sada brine DJ. Tanija je obavesti da ju je zvao poznati DJ Viktor i pristao da odradi venčanje po njihovom budžetu.
Tip sa kapuljačom snima Paki sa izvesne daljine.
Paki i Tanija počnu da plešu. Tip sa kapuljačom dolazi do Viktora koji kaže da je pristao da odradi venčanje za polovinu svog uobičajenog honorara i moli ga da sada izbriše njegov snimak. Paki, malo udaljena od njega, primeti da razgovara sa nekim i pođe da proveri šta se dešava, ali je Tanija odvuče sa strane zato što se Dirađ vratio. Dirađ joj vrati 12 laka u gotovini, doživeo je nesreću. Paki nakon toga prokomentariše da je skočila pred rudu u vezi njega. Tanija odvrati da je ona zaista omiljeno dete univerzuma jer se svi njeni problemi uvek brzo reše. Neko je uvek štiti i posmatra. Paki se naglas zahvali univerzumu što joj uvek pomaže, dok je onaj tip i dalje posmatra.
Sledeća scena, Paki se bavi pripremama dok uporedo priča Agastji preko telefona kako je rešila sve komplikacije za danas. Agastja zamoli jednog zaposlenog da ga zove po imenu, za sve njih nije gospodin već samo Agastja. Paki oduševljeno prokomentariše da je on skroman uprkos tome što je poslovni tajkun. On je za nju poklon od univerzuma. Agastja, gledajući prsten u maloj kutiji, odvrati da možda univerzum planira poklon iznenađenja za nju. Paki je već dobila iznenađenje, Namruta joj je napričala da je Haršov rođak zainteresovan za nju, tako da je najon silnog nagovaranja pristala da se vide. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site