Fanaa Ishq Mein Marjawan - 1. epizoda - Upoznajte Agastju i Paki!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 1. epizoda – Upoznajte Agastju i Paki!

By  | 


Pita da li između njih zaista nema ničega na šta Paki odgovori da su samo prijatelji.
Agastja stiže do svoje kancelarije u Londonu. Saznaje da je njegova službenica, Tina, optužila generalnog direktora njegove kompanije, Kanu, za seksualno uznemiravanje. Kana negira optužbe i još pravi devojku ludom. Agastja ih pažljivo sluša a potom pošalje Tinu napolje. Odmah se obrati Kani kom savetuje da razmišlja o njihovoj reputaciji, šta ako se dotična obrati medijima? Inače, jedno mora da prizna, ta riba je prokleto zgodna. Kanu ovo podstakne da pokaže svoje pravo lice, smeje se i konstatuje da je to što Tina nosi kratku suknju zapravo pozivnica za muškarce.
Vraćamo se kod Paki koja dođe do Namrute i pita zašto odjednom odbija da se uda za Harša. Namruta se boji da će joj sloboda biti oduzeti zato što su Haršovi staromodni i konzervativni ljudi. Paki uvek baca novčić kada je zbunjena, tako da to predlaže i njoj, ako ispadne jedna strana, održaće venčanje, a ako ispadne druga, lično će joj pomoći da pobegne. Baci novčić u vazduh ali ga onda zadrži, odgovor će znati po tome šta je priželjkivala da ispadne. Zna da želi da se uda za Harša, s tim da će to možda podrazumevati da žrtvuje svoje snove. Neka pozove Harša i popriča sa njim.
Agastja, koji se maločas pretvarao da bi izvukao priznanje, izvređa Kanu pred svim zaposlenima i otpušta ga. Potom se izvini Tini i uverava sve da mu je zaštita ženskog osoblja na prvom mestu i da mu se direktno požale ako im neko izaziva nelagodu.
Paki i Namruta pričaju preko video poziva sa Haršom. Paki ga ispituje da li će podržavati Namrutu nakon njihovog venčanja. Obe su zadovoljne njegovim odgovorima.
Paki potom proveri novčić i obraduje se što je glava pa to podeli sa Namrutom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site