Fanaa Ishq Mein Marjawan - 1. epizoda - Upoznajte Agastju i Paki!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 1. epizoda – Upoznajte Agastju i Paki!

By  | 


Paki se silno obraduje jer joj univerzum uvek ispunjava sve njene želje. Agastja potvrdi. Ne razume zašto divlje devojke poput nje stalno diraju svoje narukvice kada su pod stresom. Paki, koja je upravo to i radila dok je pričao, prestane i poruči mu da ućuti. I nije divlja, čak je jako zgodna. Agastja kaže da joj crvena boja ne stoji i Paki je iznenađena što on zna da sada nosi crveno. Agastja zna da ne bi dozvolila mladi da obuče lehengu dok je i sama ne proba, a ako je zaboravila, on joj je pomogao da izabere lehengu. Paki zamoli prijateljice za pomoć da skine ešarpu i nakit, usput ga pita da li je zakazao termin za baku kod lekara. Agastja je informiše kada je termin.
U tom trenutku uleti Pakina prijateljica, Tanija, vidno zabrinuta zato što je DJ otkazao, njihov računovođa Dirađ je pobegao uzevši 12 lakha u gotovini, a mlada sada neće da se uda. Paki se skandalizuje čuvši sve ovo. Agastja joj u svom stilu ponudi pomoć, ali je ona sigurna da će joj univerzum kao i uvek pomoći. Agastja to sluša od njihovog detinjstva. Kada god ona zakasni na posao, u gradu nema gužve, nema ni kiše kada ona ne ponese kišobran, a za rođendan redovno dobije sve poklone koje je poželela… Paki mu kaže da je ona omiljeno dete univerzuma i prekine poziv rekavši da će kasnije pričati s njim. Odmah se uputi sa Tanijom da reši novonastale komplikacije. Tanija prokomentariše da ona izgleda slatko sa Agastjom i da joj se obrazi zacrvene kada god razgovara sa njim. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site