Gavran 4. epizoda! Kartal saznaje da mu je Kuzgun brat!

Kuzgun-Gavran

Gavran 4. epizoda! Kartal saznaje da mu je Kuzgun brat!

By  | 

Gavran 4. epizoda! Kartal saznaje da mu je Kuzgun brat!
Kuzgun odlazi sa mesta zločina uzimajući sa sobom ranjenog Rifata. Međutim, iza sebe su ostavili važne dokaze i svedoka. Ubrzo Bora saznaje za Šerefa. Takodje to saznaje i Dila, koju su nasilno odveli u restoran. To joj se ne dopada, ali Dila ne ostavlja Boru.

Kartal saznaje da je Kuzgun njegov brat, sačekaće ga kako bi se upoznao sa njim. Mejrem će prisustvovati ovome i pratiće reakciju Kuzguna. Kumru staje ispred Kuzguna i pita ga da li on ima nešto sa paljenjem radionice. Odgovore koje dobija šokiraće Kumru. Dila će se nakon mnogo godina susreti sa Mejrem licem u lice. Dila pravi Kuzgunu iznenađenje za rođendan. To je veče sa romantičnim iznenađenjem, izjava ljubavi, ali se završi za oboje. S druge strane Bora će detaljno istražiti ubistvo svog oca. Ovo je početak velikog rata koji neće zaobići Kuzguna, koji sprema plan osvete.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site