Hum Hain Na 81. i 82. epizoda!

Hum Hain Na

Hum Hain Na 81. i 82. epizoda!

By  | 

pageHum Hain Na 81. i 82. epizoda!
Prevod čitateljka Sinderella. Hvala!
81 epizoda

Doktor proveri Ammu i kaže svima da moraju voditi brigu o njoj. Predlaže im da joj triput dnevno masiraju stopala uljem. Saagarika se ponudi da to radi sa Bunty-jem. Iznenada dođe Bunty-jeva tetka (Babuji-jeva) sestra na goste, kao zabrinula se za Ammu.

Rani savetuje Pappu-a da odbije Dadaji-jevu (Babuji-jev otac) pozivnicu za reklamni plakat. Babuji teši Bunty-ja. Bunty ga zagrli. Saagarika vodi brigu o Ammi i danju i noću. Masira joj stopala. Ujutru, Amma se probudi i ugleda Saagariku kako spava pored njenih nogu. Pre nego što odreaguje, ugleda Babuji-ja, koji joj kaže da prihvati Saagariku, ili će se razvesti. Amma pristane. Kasnije, svi doručkuju. Amma siđe i kaže da želi da doručkuje sa svima. Ona potom dade kućne ključeve Saagariki rekavši joj da je prihvatila. Ona dodade da sad treba Satya da se vrati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


82 epizoda
Amma kaže da je prihvatila Sagariku, a sada oni treba da prihvate njen uslov – da vrate Satyu pošto je to siroče i nema ko da je usmeri na pravi put. Nakon malo premišljanja, svi se slože. Amma pošalje Sagariku po Satyu. Rani je već o svemu informisala Satyu. Sagarika dođe i pozove Satyu da dođe kod njih kad god hoće. Pappu odlazi kod prijatelja tražeći od njega da napravi poster političara. Daje mu i sliku ‘tog političara.’ Bunty pokuša biti romantičan sa Sagarikom, ali ih Swara prekine. Satya je sa Ammom, veli kao da se mnogo brinula za nju, celu noć se molika. Amma kaže da je zbog njenih molitvi i ozdravila, ali se Parvathi (Sagarika) brinula za nju. Sagarika je u kuhinji, Bunty je tu da joj pomaže. Pappu dolazi kući sa posterom. Svi se začude kad vide Ammu na posteru umeto Dadaji-ja. Pappu shvati svoju grešku tad.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site