Ishq Mein Marjawan - Arohi ugleda Dipovu i Tarinu pozivnicu za vjenčanje

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 14. epizoda – Arohi ugleda pozivnicu za Dipovo i Tarino vjenčanje!

By  | 

Epizoda je emitovana 9.10. 2017. na Kolorsu.

Dip veli Arohi da imaju bar nešto zajedničko, makar i čaj. Arohi zamišljeno govori kako dugo traje da se veze izgrade, ali da ne treba vremena da se slome. Dip ugleda novine i članak o Višalu na naslovnoj strani. Pomisli kako će mu plan propasti ako Arohi ugleda novine. Arohi ga tada pogleda, vidi da je zabrinut pa upita šta se desilo, da li je ona rekla nešto pogrešno. Dip negira, Arohi krene rukom prema novinama, Dip je uhvati za ruku i sjedne ispred nje i tako zakloni novine. Smije se, dok je Arohi zbunjena. On potom nastavi da je njegova porodica sigurno nestrpljiva da je vidi. Pita je da uđu unutra. Arohi pomene novine, ali on veli da zaboravi na njih, izlaze svaki dan. Neka pročita sutra.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Arohi se nasmije i složi. Krenu unutra, Dip još jednom baci pogled na one novine. A u kući, Maja i Pritvi se raspravljaju oko novina, i jedno i drugo vuku na svoju stranu i žele da pročitaju. Dip i Arohi stižu, novine im padnu na pod. Dip se uozbilji te pomisli kako mu novine ne daju mira, nada se da Arohi nije vidjela. Maja se tobože žali kako je prva uzela novine, a Pritvi se djetinjasto ponaša. Potom se postidi te veli da je svađa počela. Arohi suznih očiju govori kako to nije svađa, to je njihova ljubav. Tako su i njeni roditelji znali da se svađaju oko novina. Svi se uozbilje, Maja se oslovi i priđe joj. Pritvi podigne novine sa poda i sklopi ih, Dipu lakne.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site