Ishq Mein Marjawan - 15. epizoda - Dip izvede Arohi na sastanak

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 15. epizoda – Dip izvede Arohi na sastanak!

By  | 

Arohi upita Dipa ko je Tara, da li je bio oženjen njom. Oči su joj uplakane. Dip okrene lice od nje. Ona ga pita da kaže nešto, pitala ga je. Šta je sve to? Dip i dalje samo stoji i gleda ispred sebe. Arohi govori da je veza između muža i žene zasnovana na povjerenju. Između njih ne bi trebalo biti tajni. On zna sve o njoj, ali ona ne zna ništa o njemu. Zašto je sakrio od nje tako veliku stvar. Dip je tada pogleda , veli da ne krije ništa od nje, samo nije imao snage da priča o tome. Djeluje potreseno i suznih očiiju.  Govori da je Tara djevojka koja ga je napustila. Volio je i želio je oženiti. A ona ga je napustila dok je čekao u mandapu. Nikada se nije pojavila. Sjedao je tu gledajući kako mu snovi gore.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Arohi upita zašto se nije pojavila. Dip veli da ne zna, nikada je nije sreo više. Kako je mogao pitati? Arohi se pita zašto ljudi rade to, Višal je uradio njoj isto. Dip  pogleda u čašu u ruci pa je  polomi, ruka mu krvari. Arohi ga pita šta je to uradio, gdje je kutija za prvu pomoć. Nalazi je i čisti mu ranu. Pita da li ga boli mnogo. On veli da je to veza bola. Oboje su izgubili nekoga. Ali ipak će zaboraviti to i početi život iznova u kome je sreća, povjerenje i mnogo očekivanja. Arohi veli da je u pravu, njihov novi život treba biti zasnovan na prijateljstvu i povjerenju. Trebaju razumjeti bol jedno drugog. Bol koji je sada postao njihova veza. Uplakana je. Stavlja mu mast na ranu. Dip veli da je u redu, neka se ona spremi, eto njega brzo. 

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site