Ishq Mein Marjawan - 15. epizoda - Dip izvede Arohi na sastanak

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 15. epizoda – Dip izvede Arohi na sastanak!

By  | 

Konobar donosi  njena omiljena jela. Arohi se iznenadi, Dip veli da je to njeno omiljeno jelo zbog koga je i sreo. Krenu jesti, Arohi veli da ovaj put neće prosuti po njemu. Ukrste ruke da jedu i  opet padne na Dipov sako. Arohi veli: ” O ne. Ponovo sam to uradila. ” Dip je kao ozbiljno gleda, a onda se nasmije kao i ona.  Kasnije, Dip i Arohi stižu kući. Tara ih ljutito posmatra.

Dip je ugleda pa se uozbilji. Arohi mu se zahvali, zauvijek će pamtiti ovaj ručak. Tara ljutito i ljubomorno skupi ruku. Dip se nasmiješi Arohi, veli da će i on isto pamtiti. Tari dozlogrdi, te zalupi prozor i ode. Arohi pogleda gore kao i Dip. Arohi upita šta je to bilo, Dip veli da je nešto palo, misli da će se vrijeme pogoršati. Pozove je unutra.  Maja veli da je njen omiljeni par kod kuće. Upita kako im je bilo. Arohi veli da se loše osjećala jer nije provela vrijeme sa svima njima. Pritvi se ubaci, ona je tu zbog Dipa. Arohi želi da im napravi omiljeno jelo. Svi se uozbilje. Arohi veli da im se izgleda ne sviđa ideja. Maja je pohvali, kaže da je kuća njena. Arohi ode u kuhinju. Dip veli da on ide u sobu. Pritvi mu kaže da bi trebao biti tu da proba.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site