Vijest o Romi i nelegitimnoj kćerki je objavljena u novinama

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 152. ep. – Vijest o Romi i nelegitimnoj kćerki je objavljena u novinama!

By  | 

Dip diskretno primjeti da je Virat tu pa promjeni priču. Pita je da li to želi da čuje. Arohi koja ne vidi Virata je zbunjena. Dip je pita da li je čula, postala je budala. Isto tako je prevario Arohi zbog nje. Sve je uradio za nju, ali šta je dobio zauzvrat? Samo sumnju. On želi da ostavi prošlost, da zaboravi Arohi, ali ona mu je stalno spominje. Kao i juče, zašto ga je pitala da on obavi poslednje rituale? Šta je time postigla? Arohi je bez teksta, suznih očiju ga u šoku gleda. Oglasi se Virat, u redu je, što je bilo, bilo je. Nisu ga trebali pitati da on obavi poslednje rituale. Ali neka zaboravi. Nisu odavno pili zajedno, mogli su sada. Arohi ni ne sluša šta on priča, neka u Dipa sa istim izrazom nevjerice na licu. Dip još jednom udari u vreću i ode sa Viratom. Arohi ostaje uplakana, tužna muzika prati trenutak. Suza joj klizi niz obraz dok govori: ” Jako si dobar glumac Dip. Za trenutak sam pomislila da govoriš istinu. Kao što si i prije govorio. Ali sam zaboravila da ubica i prevarant kao ti ne može biti iskren. Prije nego završim sa tobom, završiću sa svima koje voliš. Dip Rađsing, budi spreman za sutra, da svjedočiš slomu Rominih snova.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *