Vijest o Romi i nelegitimnoj kćerki je objavljena u novinama

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 152. ep. – Vijest o Romi i nelegitimnoj kćerki je objavljena u novinama!

By  | 

Sutradan, Roma ugleda u novinama svoju sliku sa bebom. Pokazuje ostalima, šta su to ištampali o njoj, da Roma Raičand ima nelegitimno dijete. Cijepa novine bijesno. Ljuta je i očajna, uništili su joj ugled. Dip je pita da se smiri, on će da se raspita, saznaće ko je to uradio. Roma viče kroz suze, kako će da se smiri, uništili su njen san da bude politički lider. Virat je smiruje, ubiće onog ko je ponizio. Roma viče ko je to uradio. Zazvoni joj telefon, zove je najvažniji novinar u gradu. Nije je zvao prije nego što je objavio vijest, sad je zove za izjavu. Dip je smiruje, dokazaće da je laž, svaka poznata osoba bude ponižena. Roma ljutito govori da je drugačije kad je žena u pitanju.
Arohi šapne Viratu ako vijest nije lažna, onda imaju sestru. Virat upita Romu zašto bi mediji to objavili bez ikakvih dokaza. Da li je istina, da li imaju sestru? Roma ga pita da li sumnja u karakter svoje majke? Želi da zna istinu? Dip ga pita kako se ne stidi da pita takvo nešto, dobro što stranci pokušavaju da je ponize, ali on, njen sin? Roma mu kaže da stane, neka se ne miješa. Potom pita Virata da li želi da zna istinu. Neka ode i sazna, neka pita novinara kakav dokaz ima. Telefon joj opet zvoni, ovaj put je ministar zove. Najveći varalica, najkorumpiranija osoba će sad nju da ispituje. Arohi joj govori da će morati svakako dati objašnjenje, neka se javi. Roma se javi i govori ministru da je to zavjera, neka joj da vremena do uveče, dokazaće mu. Optužiće medije za klevetu. Prekine.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *