Vijest o Romi i nelegitimnoj kćerki je objavljena u novinama

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 152. ep. – Vijest o Romi i nelegitimnoj kćerki je objavljena u novinama!

By  | 

Novinari su ispred. Tu su i Virat i Pritvi i Arohi. Roma dolazi. Arohi se pita šta je ta lukava žena smislila sada. Roma pozdravi novinare i govori da je njeno ime Roma Dilip Raičand. Prije nego što joj postave pitanja, želi nešto da kaže. Dolazi iz maloga sela, Phulwe. Rođena je u jako siromašnoj porodici. Biti siromašan je zločin u njihovoj državi. Svi znaju šta djevojka iz siromašne porodice mora sve da prođe. Jer je pročitala te istinite priče u njihovim kolumnama. Prošla je kroz svašta u životu, ali jednu stvar nije zaboravila, svoje samopouzdanje. Arohi se pita zašto ona sad priča svoje tužne priče, šta planira.
Roma nastavi da život nisu samo ruže, ima i trnja. A upravo su oni ti koji su je povezali sa tim trnom, optuživiši je za nemoral. Arohi se pita gdje je Dip. Roma govori da ona ima dvoje djece, kao što je već rekla. Ali ponoviće, to su Virat i Tara. Osim njih nema ni zakonito ni nezakonito dijete. Arohi se pita gdje je Dip, zabrinuta je.
Vedika se šetka po sobi, Dip dolazi, izgleda ljutito. Arohi se sjeti da je Dip vjerovatno otišao da kidnapuje Vediku. Roma nastavlja da izaziva osobu koja je to smislila da joj dostavi dokaze, i njoj i njima. Gdje je ta njena kćerka? Slika sa bebom ništa ne znači. Neka iznesu istinu na vidjelo. Ako to urade, obećava da će napusttiti politiku zauvijek. Dip se bori sa Vedikom, na kraju je onesvijesti hloroformom, Arohi ide ka njima. Roma moli novinare da počiste što su uradili. Nada se da će se osloboditi te optužbe. Jer su oni prava moć zemlje. Arohi ulazi u Vedikinu sobu, ali nema nikog. Roma pozdravi novinare, vidjeće se sutra.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *