Vijest o Romi i nelegitimnoj kćerki je objavljena u novinama

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 152. ep. – Vijest o Romi i nelegitimnoj kćerki je objavljena u novinama!

By  | 

Za stolom, Pritvi i Roma se pogledaju. Roma očima pita Dipa da li je posao završen, on potvrdi. Pritvi razmišlja, Roma i Dip djeluju smireno, da li je Dip rekao Romi za Vediku? Da li oni stoje iza nestanka njegove djevojčice? Roma pita Virata što je zabrinut. Neka ne brine, sve će biti jasno sutra na konferenciji. Arohi stiže tu. Roma nastavi da ta djevojka za koju govore da joj je kćerka ne postoji ni u gradu ni na svijetu. Pritvi i Arohi su šokirani. Arohi se pita šta su te ubice uradile Vediki. Virat pita Romu da ga ne posramljuje, on zna da je ona poštena. Ljut je na sebe što je i pitao takvo nešto. Izvini se. Arohi krene otići, Roma je oslovi, pozove je da jede. Gdje je nestala, nije je vidjela ni na konferenciji. Arohi govori da nakon svega što se desilo, nije bila raspoložena. Sjedne. Pita šta će se specijalno desiti sutra. Roma joj pomazi ruku, a onda stisne govoreći da ta djevojka koja je pokušala poniiti, uhvatila je i otkinuće joj vrat i pokazati sutra. Arohi je šokirana, pita ko je to. Roma joj govori da ne brine i jede. Pogleda se zlobno sa Dipom i nasmiješi. Arohi ustane, Roma je pita zar neće jesti. Arohi veli da će posle, ne može sada, nemirna je. Roma oslovi Dipa, žena mu je nemirna, šta da urade? Dip se ustaje i pruži Arohi ruku. Ona gleda okolo i pita se da li su mučili Vediku i ona otkrila istinu o njoj? Stavi ruku u Dipovu i odu. Pitvi gleda Romu koja kucka na telefon.
Arohi i Dip stižu negdje. Arohi pita gdje je vodi. On veli da priča kao da nikad nije bila. Naslovna svira, sjednu. Dip naruči nešto. Arohi pita šta je to naručio, kakav mu je to znak. Dip se nasmije, još se nije sjetila. To je njeno omiljeno mjesto, zar se ne sjeća? Arohi muca, sjetila se, ali..Dip je pita šta misli o Vediki. Arohi je šokirana.
Najava: Dip i Roma muče Vediku udarima struje. Pitaju ko je pitao da uradi to sve. Arohi govori Čavaniju da mora da se otkrije da bi spasila Vediku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *