Vijest o Romi i nelegitimnoj kćerki je objavljena u novinama

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 152. ep. – Vijest o Romi i nelegitimnoj kćerki je objavljena u novinama!

By  | 

Pritvi govori da ni on ne zna.  Ali zna jednu stvar, učinila je nepravdu njihovoj kćerki. Samo zato što je htjela da se popenje na vrh ljestvice, njihova kćerka je morala da živi kao siroče. Roma viče naravno, njena slika je važna. Uništiće svakoga ko joj stane na put uspjeha. Ako ta djevojka postane prepreka, odbaciće i nju. A on dobro zna da ona ima dvoje djece: Virata i Taru. Pritvi je pita kakva je ona majka, zar nema srce? Ako je već ne može zvati kćerkom, neka je ne zove i preprekom. Roma pita šta da radi, ona nema majčinska osjećanja. Kako su medijio saznali? Pritvi ljutito govori da ni on ne zna. Roma pita ko još zna, ona nikome nije rekla, a on? Pritvi je pita da li to sumnja u njega? Njega koji je to krio toliko dugo? Da je htio da se sazna, uradio bi to prije. Roma se izvini, pita da li njihova kćerka zna da joj je ona majka. Pritvi veli da ne zna ništa, u Evropi je. Roma se izvini i zagrli ga, sada je sigurno već velika i lijepa. Učinila joj je nepravdu i tretirala je kao siroče. Vedika joj je ime, zar ne? Pritvi je malo odgurne, kakve gluposti priča, da li je poludjela.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *