Vijest o Romi i nelegitimnoj kćerki je objavljena u novinama

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 152. ep. – Vijest o Romi i nelegitimnoj kćerki je objavljena u novinama!

By  | 

Ovamo, Čavani govori Arohi da Roma nema pojma, ali Dip zna. Može otići kod Rome svaki sekund da joj kaže. Arohi veli da Dip to neće uraditi, jer misli da ljudi kao Roma ne mogu imati nelegitimno dijete. Idiot misli da je neki neprijatelj to isplanirao da je ponizi. Ali će pokušati sve da sredi situaciju. Samo joj nije jasno zašto je Roma pozvala Dipa u sobu.
Roma govori Pritviju da se znoji mnogo, neka popije čašu hladne vode. On ode, a Roma se nasmije, Pritvi se nije promjenio uopšte. Srce mu ubrzano kuca kad laže. Tako je smiješan. Ljutito kida cvijeće i izgovara Vedikino ime na slogove. Dip dolazi.
Arohi ide hodnikom, a i Dip. Sudare se, gledaju se dok naslovna svira. Njena haljina se zakačila za njegovu košulju. Dip otppetljava, gledaju se, muzika i dalje svira. Dip je pita šta je bilo, gdje žuri tako. Arohi ga pita da pusti to, šta je majka rekla. Dip je pita zašto pita, da li i ona sumnja kao Virat? To je maslo neprijatelja. Arohi mu govori da prestane, neka ne priča njoj te priče. Kako je majka, šta će da uradi? Dip veli da će sazvati konferenciju za štampu. Ne zna šta će ona reći. Ode da pozove ljude. Arohi se pita šta će Roma da uradi. Vedika i Čavani dolaze, Arohi govori da moraju biti oprezni.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *