Vijest o Romi i nelegitimnoj kćerki je objavljena u novinama

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 152. ep. – Vijest o Romi i nelegitimnoj kćerki je objavljena u novinama!

By  | 

Oslovi Virata, on je zamišljen, okrene se. Ona se predomisli i kaže Dipu da dođe za 15 minuta u njenu sobu. Virat veli da će i on, ona veli da nema potrebe. On mora da obavi važan zadatak, mora da otkrije istinu. Naravno, to govori ironično, neka ode i sazna istinu. Arohi je zaustavi, svi oni žele da znaju istinu. Roma joj kaže da se brine za bebu koja raste u njoj, kasnije će pričati o ostalom. Pri odlasku pogleda Pritvija i on nju. Arohi ugleda Vediku koja se smješi.
Kasnije, Vedika, Arohi i Čavani su zajedno. Čavani pita šta ako novinar otkrije njeno ime. Arohi veli da je ime lažno, sve je poslala sa lažne adrese. Dip zove i pita koji je izvor tih vijesti. Ovi odgovore da nemaju ime i adresu. Dip je ljut, trebali su istražiti prije objavljivanja. Trebali bi se stiditi što su ponizili takvu ženu. Sad će im zatvoriti novinarsku agenciju.
Vedika govori Arohi da će sa slikama biti otkriveno nekada ko je Romina kćerka. Arohi veli da se neće saznati jer su slike kad je bila beba. Niko ne zna gdje je odrasla.
Roma je sa Pritvijem. Govori da mora da plati mnogo za sitnu grešku koju je uradila. Rekla mu je da ona nikada neće prihvatiti tu grešku. On je bio taj koji je želio da vaspita tu grešku. Obećao joj je da će njena prošlost uvijek biti prošlost. I da neće uticati na njenu sadašnjost. Dogovor je bio, pomagala mu je finansijski. Kak oje onda ova vijest dospjela u medije?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *