Ishq Mein Marjawan - 255. ep. - Arohi dobije naređenje od šefa da ubije Virata!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 255. ep. – Arohi dobije naređenje od šefa da ubije Virata, Tara ubije Nišu!

By  | 

Dip se budi i nasmije se. Ugleda nož. Prisjeti se kako je zamijenio čašu sa otrovom običnom čašom. Pravi se da je u nesvjesti, Tara dolazi i daje mu vodu, osjećaće se bolje. Dip požuri u kupatilo da kao povraća.
Šef nazove Arohi igovori da je njena meta u kući, neka dovrši to. Arohi se pita ko je. Virat pita Taru gdje je Dip, on je sve to uradio. Tara ga tjera da ide, Dip nije dobro. Virat veli da će ga razotkriti. Šef napiše poruku Arohi da pazi na nju. Virat udara Dipa, Tara ga ošamari i izbaci. Potom odvede Dipa do kreveta i kaže mu da odmara. Ode po vodu. Šef zove Arohi i govori da je njena meta na donjem spratu, neka je ubije. Arohi se pita ko je Tara ili Virat? Kako da ubije Virata, mora saznati još tajni od njega. U isto vrijeme kada je ona pričala sa šefom, Dip je pričao na telefon.
Dobije poruku od inspektora da izađe iz kuće, mora joj nešto reći. Nalazi se sa inspektorom. Veli da joj je ona dala broj auta, ali policajac je pustio auto da prođe i izgubio fajl. To je Virat. Šef zove Arohi i pita je zašto je izašla. Neka dovrši svoju metu. Arohi uzima pištolj i uperi u Virata.
Najava: Virat se okrene i uperi pištolj u Arohi. Veli da je čekao. Upuca je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *