Ishq Mein Marjawan - 393. ep. - Arohi sumnja da su Rađ i Dip braća!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 393. ep. – Arohi sumnja da su Rađ i Dip braća!

By  | 

Trivedi/ Kašjap poželi sve najbolje Arohi i ode. Ugalj pada blizu Arohi. Ona vrišti. Dip dođe tu i izvuče Arohi, grli je. Zahvali se Bogu što je dobro. Arohi misli kako je on bio na motoru, a sada je tu? Dip joj previje ranu.
Tara dolazi u Vasundrinu sobu. Pokušava da joj uzme ključeve ispod jastuka dok ona spava. Otvori ormar i uzme dnevnik koji je prazan. Vasundra joj govori da se ne pravi pametna sa njom.
Dip pita Arohi zašto ćuti. Arohi govori da je osoba koju je smatrala prijateljem to uradila. Arohi pita zar ne zna Trivedi. On pita ko je to, Arohi mu govori da prestane lagati, neka zaustavi auto. On negira da zna Trivedi. Arohi veli da on zna njega godinama. Zašto joj ovo radi? Dip je grli, ona zna da joj on neće ništa pogrešno uraditi.
Arohi dolazi kući, Upsana veli da je uhapšena. Vode je u policijsku stanicu. POkušala je da ga ubije bombom. Trivedi se pojavljuje. Upsana govori da je mogu uhapsiti sada. Dip veli da niko neće dirati Arohi. Trivedi da je u pitanju nesporazum i povuče tužbu. Uplašen ode odatle. Dip izvede Arohi. Arohi pita zašto su tu. To je Rađ koji govori da je on spasio. Arohi govori da zna. Koji je njegov odnos sa Dipom? Rađ veli da ona svakako neće vjerovati njemu nego svom heroju. Oglasi se zvono. On je tjera odatle. Vasundra govori da pođe sa njom, Dip je zabrinut. Rađ pita zar samo brine za Dipa? On neće otići dok ne ispuni svoju misiju. Arohi gleda to sve. Rađ davi Vasundru, Dip dolazi i ošamari Rađa. Neka je dira njegovu majku, ubiće ga. Rađ veli da ga ne može ubiti. Arohi uperi pištolj u Rađa. Zašto ga je Dip poštedio? Što ga ne može ubiti? On veli da Dip može ubiti nju za njega. Ali neće joj dati odgovor na to pitanje.
Arohi ode u Vasundrinu sobu i nalazi slike iz Dipovog djetinjstva. Pocijepana je. Vidi dvoje djece sa istim licem. Pita se da li su blizanci?
Najava: Arogi vidi sliku, pokušava da shvati da li su Rađ i Dip braća.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site