Ishq Mein Marjawan – 439. ep. – Cure protiv Dipa!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 439. ep. – Cure protiv Dipa!

By  | 

Dip daje Arohi vode. Tara i Netra posmatraju. Arohi ga pita zašto ju je sačuvao. Dip kaže da je može pitati isto pitanje. Sačuvala je njegov život dok je on ugrožavao njen. Zašto? On kaže da tu može biti samo jedan razlog. Voli ga. Arohi kaže da ga ne voli više. On je đavo koji se samo igra sa životima. Voljela ga je i on je uzeo joj život. Dip joj se probližava i ljubi je. Arohi ga gura od sebe. Plače i govori mu da ide.
Netra izlazi. Sreće se sa njenim čovjekom. Govori joj da je uradio sve kao što je planirala. Pita je zašto je zabrinuta. Da li je počela da osjeća nešto prema Dipu? Ona kaže da nije i da je fokusirana na svoju misiju. Ima plan.
Netra dolazi kući. Dip uperi pištolj prema njoj i pita je gdje je bila, čekao je. Netra pita šta se dešava. Dip se smije i govori da se šali. Netra pita zašto je ostavio Arohi i zašto je nije ubio.
Arohi uperi pištolj prema Tari. Tara govori da su na misiji i da moraju uništiti Dipa. Uzeo je sve od nje. One su na istoj strani. Govori joj da ode i živi svoj život. Arohi govori da nema izlaza. Tara govori da će ostati ovdje i umrijeti. Ili će Dip živjeti, ili ona.
Dip kaže da mora da održi svoje neprijatelje u životu. Netra zna da je sačuvao Arohin život. Za sada, mora da se fokusira na svoju misiju.
Netra čuje sve što Dip govori. Zobe Dzona i govori mu da ide na mjesto gdje je Dip sakrio mač. Dolazi do garaže. Tara izlazi ispred i uperi pištolj u nju.Arohi dolazi i uperi pištolje i u Arohi i u Taru. Govori da niko neće uzeti mač odatle. Netra govori da će uzeti mač i uništiti Dipov život. Arohi kaže da su svi na misijim i da zajedno potraže mač.
Otvaraju kovčeg. Mač je unutra. Netra ga uzima. Arohi govori da je lažan. Nema koda na njemu. Tara pita gdje je pravi.
Dip ima pravi mač. Kaže da misle da ga mogu pronaći. Uvijek je ispred njih.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno