Ishq Mein Marjawan – 440. ep. – Cure se ujedinjuju protiv Dipa!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 440. ep. – Cure se ujedinjuju protiv Dipa!

By  | 

Netra pita Taru gdje je mač. Arohi govori da ga moraju zajedno pronaći. Tara govori da je mač sigurno kod Dipa. Netra govori da ga je ona sigurno uzela. Tara joj govori da nije poput nje. Tara govori da će ubiti onoga ko pokuša da uništi ovaj plan. Netra uperi pištolj u nju i govori joj dam će vidjeti. Arohi govori da moraju da uzmu mač i da se ujedine protiv Dipa.
Netra kaže da Dip hoće da bude najmoćniji čovjek u svijetu.Tara pita kako mogu saznati gdje drži nož. On će im reći. Netra zove nekoga i govori da je mač u kući u kojoj je Arohi rekla da pogledaju. Tara pita kako je dobila informaciju. Krije nešto od njih. Arohi kaže da nemaju drugu opciju nego da joj vjeruju.
Netra daje Dipu hranu. Kaže da je sve napravila sama. Dip kaže da miriše dobro. Daje mu da jede. On je privuče ka sebi. Netra govori da prvo jede. Dip kaže da želi biti sa svojom ženom. Dip joj se približava i ona se onesvijestila.
Arohi govori da zna da Netra nije nikog zvala. To može biti i Dipovo djelo. Možda joj je nešto uradio. Netra se budi. Arohi je zove. Netra kaže da ju je Dip onesvijestio. Uzeće nož sa nekog mjesta u 5 sati i da ga uzmu odatle. Arohi kaže da će ostvariti svoj plan kada Dip izađe sa mačem.
Dip izlazi iz kuće. Auto ga udara. On se onesvješćuje. Netra i Vasu idu ka njemu. Vasu plače. Netra kaže da ne plače, da će biti dobro. Netra odguruje Taru i govori joj da nisu trebale ubiti Dipa. Tara govori da nije ona to uradila. Netra vidi da je Arohi nestala, ona je kriva za ovo. Arohi ulazi. Obje upere pištolj u nju.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site