Ishq Mein Marjawan – 442. ep. – Arohi se zbližava sa Dipom?

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 442. ep. – Arohi se zbližava sa Dipom?

By  | 

Netra zna da je neko bio sa Dipom. Govori Dipu da treba spavati. Vidi komad odjeće na vratima.
Tara i Arohi se sastaju. Uperile su pištolj jedna u drugu i smiju se. Tara govori kako su dva neprijatelja postali najbolji partneri. Arohi govori da će zajedno uništiti Dipa.
Dip govori Netri da ostane sa njim. Govori mu da ima modricu na ruci i pita se ko je on. Netra zove Džona i govori mu da Dip želi da mu Singnija pomogne. Želi da sazna šta će uraditi sa tim nivcem. Neko je uništio čitav plan. To je ili Aroji ili Tara. Mora ih držati na oku.
Dip se budi. Arohi stavlja nešto u vodu. Dip se onesvješćuje. Drži Arohi i daje joj injekciju. Dip joj govori da joj daje sedativ baš kao i ona njemu. Aroji ga pita da li stvarno ne može da vidi. On kaže da je to istina ali da razumije više od onih koji mogu da vide. Pita ga šta može da vidi u njoj. Govori joj to da ga voli. Arohi govori da ga mrzi. Dip je približava sebi. Tara posmatra. Arohi govori da je ostavi. Pokušava pobjeći. Dip je zadržava. Pali su u krevet.
Džon govori Netri da je na USB-u konverzacija između Dipa i Singnije. Zaustavlja se na glavnoj konverzaciji. Neko je zove i govori da mora prestati sa ovim ako želi da zna ko pomaže Dipu. Neko zove Arohi i govori joj da neko planira nešto protiv nje. Kaže joj da izađe na ulicu. Arohi, Netra i Tara izlaze na ulicu. Neki razbojnici hvataju Netru. Ona kaže da je ostave. Pita ko ih je poslao. Neko odgovara da je to Arohi. Arohi dolazi i puca. Netra se krije. Pita Arohi je li je pokušala ubiti. Govori joj da će joj odgovoriti.
Dip završava dogovor sa Singnijom. Čestitaju sebi na partnerstvu. Arohi prosipa vodu na Dipa. Pleše oko njega i približava mu se. Uzima dokumente i spaljuje ih. Dip je pita šta radi. To nije Arohi, Netra je.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site