Veda gubi bebu, Hamdi i Ajše se vjenčaju, a Duygu se otruje tabletama

Junska noć / Haziran Gecesi / Noć u junu

Junska noć – 101. epizoda – Veda gubi bebu, Hamdi i Ajše se vjenčaju, a Duygu se otruje tabletama!

By  | 

Veda gubi bebu, Hamdi i Ajše se vjenčaju, a Duygu se otruje tabletama

Baran se vraća kući, Havin ga dočeka. Sim odlazi, Duygu joj kaže da dođe i sutra. Baran je upozori da brine samo o Duygu, neka ostalo prepusti njima. Ode da večera sa Havin.
Ajše se dere na djevojčicu što je Harun doveo. Kumuru je pita šta joj je, a ona je upita da li će je zamijeniti njom. Ode rekavši da to neće dopustit. Kemal traži jahtu.
Kasnije, noću, Veda se budi i traži Basrija. Neko je gurne i ona pada na stomak. Zuhre je nalazi odmah i zove Gulagu da nađe Basrija i dovedu pomoć. U bolnici, Basri je bijesan i govori da će ubiti tog čovjeka. Doktor im saopšsti da je Veda izgubila bebu, ali je da ona dobro. Basri je uplakan i ne može doći sebi.

Kasnije, Basri je pored vede, izvini joj se što nije bio uz nju. Uplakani su. Havin saznaje šta se desilo. Ode u bolnicu.
Ajše povede Mine u kuhinju i spreme omlet. Veda je dovedena kući. Ajše govori Hamdiju da je sve rezervisala za svabdu sledeće nedelje.
Nedelju dana kasnije:
U toku su pripreme za svadbu u Laleinom restoranu. U Duyginoj kući, cijela porodica je na okupu. Baran i Havin, Semih i Selem, Harun i Kumre i djeca. Duygu je u kolicima po strani i posmatra kako su veseli. Uplakana je.
Došao je dan vjenčanja Hamdija i Ajše. Međutim, Baran je spriječen da dođe jer mora do Duygu koja mu je poslala poruku. Duygu pogleda djecu, ode u sobu, lista album i plače. Hamdi i Ajše se vjenčaju, međutim izbije tuča.
Duygu gleda svoju i Baranovu sliku sa vjenčanja, uzima tablete i popije. Pokuša da se ustane i pada ne krevet.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site