Junska noć - 104. epizoda - Selen je trudna, ali ne želi još reći Semihu

Junska noć / Haziran Gecesi / Noć u junu

Junska noć – 104. epizoda – Selen je trudna, ali ne želi još reći Semihu!

By  | 

Junska noć – 104. epizoda – Selen je trudna, ali ne želi još reći Semihu

Duygu napadne Havin, govori joj da im neće uspjeti plan da dobiju starateljstvo. Izbaciće i nju i Barana. Havin zove Barana i govori mu. Baran joj govori da Duygu nije pri sebi, neka izrži do večeras, on će doći. Duygu i Havin se posvađaju. Baran i Semih krenu kući. A Selen i Havin su na kafi, pričaju o Duygu. Selen joj saopšti da je trudna. Ali da misli da je prerano, neće Semihu još reći.

Havin je uvjerava da će sve biti u redu, da Semih neće ponoviti istu grešku. Veli da mora da ide jer je vrijeme da se Duygu izdere na nju. 😀 Baran i Semih stižu kući, Kemalov čovjek ih prati. Hamdi i Ajše se ponovo raspravljaju. Duygu govori Baranu da joj je Kumru rekla da će joj oduzeti djecu. On pristaje na igru i veli da hoće ako se ne sabere. Neka počne i da radi. Kemal saznaje Baranovu adresu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!