Kasautii Zindagii Kay 297. epizoda!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 297. epizoda!

By  | 

Prerna treba da dočeka novog šefa i šokirana je kada shvati da je to zapravo Anurag.Anurag je zbunjen njenim ponašanjem i razmišlja da je i Prerna sigurno jedna od mnogih devojaka kojima se on dopadao.Prerna i Anurag rade zajedno u kancelariji i tu se vidi, da izmedju ovo dvoje mladih postoje ljubavne iskre.

Komolika zove Anuraga, ali on nije zainteresovan da razgovara sa njom. Poziva Niveditu i pita je da mu donese fajl koji je zaboravio.Komolika se ponudi da ona odnese fajl. Prerna odlazi na sastanak, a Komolika u Anuragovu kancelariju, tako da se one dve ne vide.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site