Kasautii Zindagii Kay – 310. epizoda – Komolika radi rituale sa Ronitom!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 310. epizoda – Komolika radi rituale sa Ronitom!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 310. epizoda – Komolika radi rituale sa Ronitom!
Anurag kaže Prerni da mu je ona posebna. Prerna skrene temu rekavši da ima neka posla i prekine vezu. Anurag se začudi.
Anupam bi da pita Anuraga za Komo. Reši da mu ne priča o njoj jer bi to moglo nepovoljno da se odrazi na njegovo zdravlje.
Mohini pita Sonaliku da li je ljuta što je Anurag spasio Prernu. Sonalika veli da nije tako, već je to zaboravila. Nivedita je zove da idu kod nekog dizajnera to veče. Komo se pita kako će onda ići na Ronitovu veridbu. Prerna je načula to preko telefona, pa razmišlja kako će Sonalika, ako je zaista Komolika, po svaku cenu da ode na Ronitovu veridbu. Uhvatiće je.
Komo sipa u Niveditinu vodu pilulu za spavanje. Slaže Mohini i nju da će sama otići kod dizajnera, pošto se Nivedita ne oseća dobro.
Prerna i Šivani se ušunjaju na zabavu prerušene u igračice. Traže Sonaliku/Komoliku. Sonalika se pojavi tu. Ove dve se šokiraju. Prerna razmišlja kako će biti dokazano da je ona Komo bude li uradila obrede sa Ronitom. Šivani prati Ronita. Ugleda njega i Sonaliku kako rade rituale. Šokira se. Ona biva zaključana u sobi. Ronit se iznenadi kad je ugleda tu. Šivani ga laže da ga još uvek voli i moli ga da zarad nje raskine veridbu. Potom odlazi odatle i kaže Prerni da je Sonalika u stvari Komolika. Kraj epizode
Picture source: keeshkasafar.com

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site