Kasautii Zindagii Kay – 462. epizoda - Prerna otkrije Anuragu istinu o Snehi!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 462. epizoda – Prerna otkrije Anuragu istinu o Snehi!

By  | 


U bolnici, Prerna shvata da Anurag nije naredio Košiku da naudi Kuki. Košik im priča šta se desilo i da je on nikad ne bi povedio jer je voli. Anurag ga zagrli. Prerna se oseća loše jer je nepravedno optužila Anuraga. Ona kaže Košiku da ne brine i da da Kuki malo vremena.
Prijanka ode da spremi papire za usvajenje. Anurag je to čuo i ispituje Prernu. Prerna ga pita zar samo on može da ima ćerku, i ona želi svojoj ćerki da pruži ljubav, ali nje nema. On je kriv za to. Sve joj je oduzeo, gurnuo ju je sa mosta. Umrla je tada jer ju je njen Anurag obmanuo, izneverio je njeno poverenje. Mnogo ga je volela. Bila je slomljena, mislila je na Snehu i shvatila da treba da živi zbog nje. Borila se sa smrću i otišla po nju, samo da bi saznala da ju je ćerka zauvek napustila. Anurag je zapanjen. Prerna plače i optužuje ga da je on kriv, pričajući mu šta se desilo.
Košik saznaje da je Kuki pala u komu. Doktor se čudi jer se to još nije dešavalo. Košik moli da mu se Kuki vrati, zna da je ljuta na njega. Plače.
Prerna plače, a sa njom i Anurag. On joj govori da nije znao da se to desilo i zagrli je. Teško im je i neutešni su. Kraj epizode

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site