Kraljica – 2. epizoda

Kraljica - Kraliçe

Kraljica – 2. epizoda

By  | 

Kraljica – 2. epizoda

Ateš zatiče Deniz kod kuće u nešto drugačijem izdanju, u izazovnoj crvenoj spavaćici. On je prvo upita da li je dobro. Deniz odgovara da je imala i bolje dane, približi mu se i upita ga da li im je ovo nedostajalo u životu. Ateš je drži uz sebe i uverava da im ništa ne nedostaje. Deniz ga upita je li zato spavao sa drugom ženom: “Godinu dana. Godinu dana ste bili zajedno, Ateš.”
Ateš je očajan: “Svestan sam šta sam uradio, zaista. Izvinjavam se. Molim te, oprosti mi.”
Deniz ga pita je li osećao nešto, da li je voleo?
Ateš tvrdi da ništa slično, ali Deniz je uporna s pitanjima: “Da li je ovde ikad dolazila (u njihovu kuću)? Odgovori mi na pitanje, Ateš. Koliko ste puta imali odnose, hm?”
Ateš nerado odgovara da najviše 10 puta. Deniz mu poručuje da sutra ujutru spakuje stvari i gubi se odatle. Ateš je zbunjen, nije mu jasno šta je sada ovo kada je rekla da će sve zaboraviti. Deniz odlazi, ali mu pre toga stavlja do znanja da je lagala da bi izvukla istinu iz njega. Ni na farmi stvari nisu ništa bolje. Deniz od brata saznaje da im je otac pre smrti ostavio pismo u slučaju smrti, što potvrdi advokat. Deniz pročita bratu i sestri pismo u kom piše da im ostavlja njihovo časno prezime i imanje. Ali nažalost, imanje je u dugovima i zbog toga završnu reč o svemu prepušta samoj Deniz. Zejnep prebacuje Deniz da je ona uvek bila idealna, neka uzme i imanje sada. Deniz pita zar je ona savršena, muž je već godinu dana vara. Ateš ipak ne odustaje od Deniz, i ona reši da izda izjavu za štampu, s obzirom da je njegova karijera na kocku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site