Kraljica – 4. epizoda

Kraljica - Kraliçe

Kraljica – 4. epizoda

By  | 

Kraljica – 4. epizoda

Saznavši za tajne koje su delili u prošlosti, Deniz burno reaguje na Zejnep i Ateša. Kasnije, Ateš upita Zejnep zar joj uopšte ne nedostaje. Zejnep mu poručuje da ona ide u svoj krevet, a on neka sebi pronađe drugo mesto. Ali želi da zaradi dodatni prihod od posla koji je pronašao u magacinu i stoga igra opasnu igru sa ponudom koju je dobio. Deniz saopšti Atešu da je spremila papire za razvod koje on pocepa. Deniz mu govori da ako želi rat, rat će i dobiti. Iako je prvo planirala da pokrene brakorazvodnu parnicu sa Atešom, razgovara sa Mahirom nakon čega zvanično donosi odluku da igra Atešovu igru. Na sazvanoj konferenciji za štampu, Deniz pred novinarima objavi da su ona i Ateš odlučili da se u miru razvedu. Ateš gori od besa jer je očekivao nešto sasvim drugo, u autu joj prebacuje, a ubrzo naređuje i da se Deniz blokiraju sve kreditne kartice. Deniz ustukne zbog njegovog čina, ali ubrzo saznaje za novi način da zadobije kredit koji će Ateš otežati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site