Lockdown Ki Love Story – 89. ep. – Milky uceni Sonam!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 89. ep. – Milky uceni Sonam!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 89. ep. – Milky uceni Sonam!

Dok Sonam pokušava da otera Raghava iz kuće, Milky moli Dhruva da je prihvati jer je umorna od borbe za svoju ljubav. Dhruv joj smireno objasni da ne može da je prihvati jer mu je prvo otela njegovu prvu ljubav, a onda i porodicu. Toliko je mrzi da je nemoguće da je prihvati. Nakon što on ode, Milky obriše suze i kaže da će je ubrzo prihvatiti.
Raghav namaže karmin Sonam i slika je. Sonam plače. Dhruv dođe tu pa Sonam obriše suze a Raghav se sakrije. Raghav pobesni kad se Sonam i Dhruv zagrle.
Sonam sanja kako prihvata Raghavovu ponudu i kad se probudi ode kod Dhruva koji spava i pomazi ga. Priseti se njihovih zajedničkih trenutaka pa ode plačući.
Raghav zatraži uslugu od Shobakanta. Shobakant mu kaže da će povući tužbu protiv Dheeraja da bi on mogao da oženi Sonam. To venčanje će biti njihova pobeda a poraz Jaiswalovih.
Sonam pakuje hranu za Dheeraja. Milky dođe tu i uceni je. Milky potom tu hranu odnese Dhruvu i kaže da je ona spremila, neka odnese Dheeraju. Doda da će ići u hram da se moli za dobrobit svih njih. Dhruv joj kaže da im da otrov pa da proslavi pobedu. Sonam pita šta je pogrešno ako Milky želi da se pomoli Bogu. Dhruv je pita zašto staje na njenu stranu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site