Lucifer - 56. i 57. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 56. i 57. epizoda!

By  | 

56: Dok Ela razmišlja o povratku u Detroit, ona pomaže u slučaju ubijenog psihologa.

Dok je to činila, posjećuje je Rej-Rej, “duh” koji se prvi put pojavio Elli kada je preživjela saobraćajnu nesreću u dobi od 8 godina.

Međutim, Ella se nije vidjela niti čula za Rej-Rej otkako je napustila Detroit pet godina prije i pokušava shvatiti zašto se ponovo pojavila.

Nakon što je čuo priču, Lucifer shvata da je Rej-Rej Azrael, anđeo smrti i njegova sestra.

U razgovoru između njih dvoje, Azrael govori Luciferu da je ona bila iza Elle koja se preselila u Kaliforniju i radila za LAPD.

Objašnjava da je, pošto nije mogla da bude u životu nijednog, želela da osigura da će njen “omiljeni brat i omiljeni čovek” biti zajedno na istom mestu, znajući da će Lucifer paziti na Ellu.

57: Bog pripovijeda događaje u vremenskoj liniji gdje je Kloin otac, Džon Deker, preživio pucnjavu koja mu je trebala oduzeti život. Dakle, Kloi ostaje glumica.

Priča razmišlja o tome da li bi se Kloi i Lucifer ipak našli. Oni to rade kada je Kloin prijatelj, kaskader u njenom trenutnom filmu, ubijen u Luxu, a Kloi i Lucifer traže ubicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Slučaj uspijevaju riješiti uz pomoć Elle (koja je u ovoj stvarnosti profesionalni otmičar automobila i mehaničar) i Amenadiela, koji zaustavlja vrijeme Luciferu.

Džon je ponosan na svoju kćer, ali ne želi da se pridruži policiji. Ipak, Kloi odlučuje da želi razmotriti tu mogućnost, a Lucifer se šali da će možda ponovo raditi zajedno.

Epizoda završava tako što Bog razmišlja o činjenici da su Kloi i Lucifer, uprkos tome što su u potpuno drugačijim okolnostima, predodređeni da budu zajedno kao u originalnoj vremenskoj liniji.

 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site