Lucifer - 58. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 58. epizoda!

By  | 

Mjesec dana nakon Kainove smrti i uznesenja Šarlot na nebo od strane Amenadiela, Lucifer je potišten misleći kako bi Kloi mogla obrađivati otkriće da je on sam Đavo. Stigavši na mjesto ubijenog pčelara Boba Goldbaha, Kloi konačno stiže, na Luciferovo zbunjenost .Dok njih dvoje pokušavaju da se ponovo povežu, nailaze na američkog maršala Lukea Rejnoldsa, Goldbacovog WITSEC rukovaoca. Saznavši da je Bob bio mafijaški izvršilac, oni provjeravaju s članovima njegove kriminalne porodice u Los Angelesu kako bi pronašli osumnjičene, ali niko se nije pojavio. Kloi shvaća da je Reynolds ubio Goldbaca i planirao je ubiti njegovu ženu kako bi inkriminirao drugog izvršitelja.

U međuvremenu, Mejz i Amenadiel se vraćaju da se iskupe sa prijateljima i tvrde da je grad njihov dom. Dok Kloi govori Luciferu da ga vidi kao svog partnera, ona se sastaje sa svećenikom koji joj pomaže protiv Lucifera.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site