Mala nevesta 2 - 46. epizoda - Đigar spasi Anandi!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 46. epizoda – Đigar spasi Anandi!

By  | 

Čampa i njeni ljudi jure za Anandi. Đigar dolazi na biciklu i spasi je. Zajedno se kriju i bježe. Ratan i Kimđi dolaze kod Premđija. Seđal i ostali ne znaju šta da rade. Oni insistiraju da vide svoju kćerku. Diwari kaže istinu, ali Madi Ba je ućutka i slažu da je Anandi sa Premđijem, vratiće se uskoro. Đigar i Anandi ugledaju momku obučenog kao policajac i iskoriste ga da pobjegnu od Čampe i njenih ljudi. Ratan i Kimđi su zabrinuti, gdje im je kćerka do sada. Seđal nazove Premđija i kaže mu kakvo je stanje. On veli da će naći Anandi i doći. Kimđi se izvini što su došli tako nenajavljeni, ali nedostaje im kćerka. Đigar i Anandi stižu ispred i on je ubjeđuje da uđe. Ona ne želi, grdiće je i neće joj dati da ide kući. On govori da neće, svi su zabrinuti za nju.
Najava: Anandi dolazi i ugleda roditelje. Govori da je niko nije slušao kada je pitala da je odvedu kući. Ratan i Kimđi su šokirani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site