Mala nevesta 2 - 84. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 84. epizoda!

By  | 

Đigar povuče Anandi u stranu i upozori u vezi Ananda. Veli da će mu reći da mu je ona žena. Seđal i Madi Ba dočekuju Kankuinog mladoženju. Porodica želi da je vidi. Madi Ba je upozori da ne spominje ništa u vezi prošlosti. Diya zadirkuje Ananda u vezi Anandi. On ugleda Anandi i pođe za njom. Ona pokuša čuti šta pričaju Kanku i mladoženjina porodica. Anand joj pomogne tako što je podigne. Međutim, ona pada i on je uhvati za ruku. Anandi pobjegne. Uključi alarm za požar. Kada izađu svi, Anandi im ispriča istinu o Kankuinoj prošlosti. Madi Ba je ljuta, mladoženjina porodica ode. Anand podrži Anandi kao i njegova porodica. Kanku ne treba plaćati za greške iz prošlosti.
Najava: Madi Ba govori Anandi da je odrasla, za dva dana će postati njihova snaha. Đigar veli da je to poklon, pokloniće svojoj ženi za prvu bračnu noć.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site