Mala nevesta 2 - 85. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 85. epizoda!

By  | 

Madi Ba upozori Anandi da će postati njihova snaha za dva dana i da se nauči ponašati, inače će je ona morati sankcionisati. Đigar pije sa drugarima i žali se na Ananda i Anandi. Anand zaustavi Anandi i izvini se, ona je ljuta i krivi ga i dalje za Kankuinu prošlost i ode. Kanku mu govori da je Anandi imala teško djetinjstvo i da je on bio njen spasilac kad su bili djeca. Voljela bi da se opet sprijatelje.
Đigar nestrpljivo čeka da objave da su u braku i njihovu bračnu noć. A Anandi se sa Kjarom raduje jer su položile ispit za prijem na koledž. Podijeli to sa malom djevojčicom koja veli da su njeni roditelji baš dobri. Anandi se prisjeti Ratan i Kimđija u kritičnom stanju i kako su je ostavili Premđiju u amanet. Plače, jako joj fale.
Najava: Anandi govori da želi da studira u inostranstvu. Đigar odbija, ona je njegova žena i to će i ostati. Anand moli mamu da mu pomogne da ubjede Anandinu porodicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site