Mala nevesta 2 - 83. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 83. epizoda!

By  | 

Bairavi govori Madi Ba da se Diya zaljubila u momka i oni su im odobrili brak. Potom predstavi Ananda i kaže mu da ide kod Đigara i Anandi. Anand i Anandi se smiju i gledaju. Đigar uhvati Anandi za ruku. Madi Ba pošalje Seđal da vidi da li je Kanku spremna.
Anandi i Anand razgovaraju kada Đigar dođe. Govori da ona ne želi pričati i pošalje je po kafu. Vikrant, Diyin mladoženja stiže. Ali sa njim i njegova sestra Kiara koju je Đigar zadirkivao. Njih dvoje se raspravljaju, dok Vikrant grli Diyu i daje joj komplimente.
Njih dvoje se vjere. Kiara priča sa Anandom, a on vidi kako Đigar drži Anandi za ruku. Anandi mu govori da joj pusti ruku, a Đigar odbrusi da se navikne na to, još dva dana i imaće 18. godina i biće njegova. Anandi ga uštine i ode. Anand je pita šta je između Đigara i nje. Plešu dok ih Đigar ljutito gleda.
Najava: Đigar grdi Anandi. Ona mu govori da ne pravi scenu tu. On ponovi da će biti njegova za dva dana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site