Naagin 3 - 51. ep. - Bela, Vish i Vikrant se udruže da poraze Vjoma, Mahir podrži Belu!

Indijske Serije

Naagin 3 – 51. ep. – Bela, Vish i Vikrant se udruže da poraze Vjoma, Mahir podrži Belu!

By  | 

Mahir dođe tu i vidi ovo kao da Vjom ljubi Belu i pita šta se to događa ovde. Vjom gurne Belu i pita je šta to radi. On se okrene ka Mahiru i objasni mu da je imao prošlost s Belom. Bela ga pogleda u čudu. Mahir pita kakve su ovo gluposti. Vjom laže da su Bela i on bili u vezi pre, ali je onda ona bila sa njegovim bratom isto i prevarila ih udavši se za njega (Mahira). Priča da je mislio da se ona popravila sada, ali ga je danas dovela tu uz pomoć svog šarma i jako je opasna i hvata momke sada iako je u braku. Bio je lud za njom i ponovo upao u zamku, a ona je krila to. Mahir se naljuti na njega i traži od Bele da nešto kaže. Bela mu kaže da mu je rekla sve gluposti i da mu je on sada rekao pravu istinu. To je istina o njoj. Mahir se zapanji. Bela mu kaže da ode odavde. Mahir je upita da mu odgovori da li je srećna. Bela razmišlja o svom i njegovom tajnom kodu. On je pita da li je srećna. Bela ga pita da li je srećan nakon što je čuo ovo. Mahir odgovara da je jako srećan. Bela ga pita kako onda ona može da bude srećna. Mahir se seti njihovog razgovora i njihovog tajnog koda. Ljubavna pesma “Sajna” ide u pozadini.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *