Naagin 3 - 51. ep. - Bela, Vish i Vikrant se udruže da poraze Vjoma, Mahir podrži Belu!

Indijske Serije

Naagin 3 – 51. ep. – Bela, Vish i Vikrant se udruže da poraze Vjoma, Mahir podrži Belu!

By  | 

Mahir pita kad ju je on odbio, uz nju je ponovo. Bela predloži da je odvedu kući. Oni odvedu Đuhi odatle. Vikrant i Vish izađu iz skrovišta. Vikrant oslovi Vish. Ona mu kaže da ide svojim putem, a ona će svojim. Više joj je muka od njegovih pričica. Ona ode odatle. Vikrant stoji tu ljut. Mahir podigne Đuhi i uvodi je u kola. Bela pita zašto ona ne otvara oči. Mahir kaže da je ona dobro i da diše i da je moraju odvesti kod lekara sada. Seli su u kola.
Najava: Mahir kaže Beli da zazvoni. Bela kaže da oni (roditelji) sigurno spavaju sada. Baš tada, njen otac (onaj Guru što joj je pomogao) otvori vrata. Vjom kaže da je ova bitka postala rat i da je ona ubila njegove voljene. Mahir pita Belu o njenoj majci. Bela kaže da ona nije ovde. Mahir kaže da je tu. Bela se okrene i vidi svoju majku tu. Vjom odlučno kaže da će sada osvojiti ovaj rat.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *