Naagin 3 - 51. ep. - Bela, Vish i Vikrant se udruže da poraze Vjoma, Mahir podrži Belu!

Indijske Serije

Naagin 3 – 51. ep. – Bela, Vish i Vikrant se udruže da poraze Vjoma, Mahir podrži Belu!

By  | 

Mahir se seća svih njihovih zajedničkih trenutaka i napada Vjoma. Ona se zabrine da mu Vjom ne naudi i zaustavlja ga uporno. Vikrant napada Vjoma posle, ali ga ovaj uhvati za vrat i gurne daleko odatle. Vikrant pade. Vjom pita šta će Bela sada da učini. Bela dođe do njega i pita gde mu je sestra. On kaže da on nije ubio njenu sestru iako ona jeste njegovog brata. Preti da će ubiti i nju i Mahira i napada, ali se ona brani i hvata ga svojim zmijskim repom. On je pao. Oni čuju Mahira kako doziva Belu. Bela kaže Vikrantu i Vish da Mahir dolazi. Vish i Vikrant se brzo sakriju. Mahir dođe i pita Belu kako je. Ona kaže da je upravo pala i da je Vjom otišao odatle pre no što je ona došla tu. Ona traži Đuhi i pronađe je. Ona kaže Mahiru da je ovo Đuhi (njena sestra) i da oseća da će sve srediti. Zatraži njegovu pomoć i obeća da će mu sve odgovoriti i objasniti posle.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *