Nazar 13. i 14. epizoda! Sejit ubija Dudu!

Nazar-Kinali kar

Nazar 13. i 14. epizoda! Sejit ubija Dudu!

By  | 

Nazar 13. i 14. epizoda! Sejit ubija Dudu!
13 epizoda
Sureja odlazi kod Džabar age i javlja mu kako joj se muž počeo oporavljati, a da taj oporavak znači kako Nazar nikad neće biti njegova. Traži od Džabar age čoveka koji će raditi za nju. Mihriban govori Redžepu da je veroatno trudna. Ali piše pismo Nazar. Halil Beg tokom noći ustaje iz kreveta i hoda selom. Ugleda ga Kamber. Sureja je očajna jer se gazda oporavlja, a šokira je kada zatraži da mu na Bjaram poljubi ruku. Sejit u okršaju ubije Dudu. Sahrani je u blizini imanja Džabar age. U selo dolazi prijatelj Džabar age, Riza.

14 epizoda
Nazar dobija Alijevo pismo. Pronalazi način da ga obavesti da se sastanu. Halil i Demir izlaze u selo za Bajram. Halil srdačno pozdravi Alija. Sureja želi spreči Halila da se oporavi ali još ne zna kako. Kamber izvede predstavu na trgu o ljubavi Alija i Nazar. Demir poludi, Ali ga udari kako bi odbranio Kambera. Džabar aga upoznaje Rizu i Sureju. Riza ima svoje zahteve kako bi ubio Halila.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site