Nazar 57. i 58. epizoda!

Nazar-Kinali kar

Nazar 57. i 58. epizoda!

By  | 

Nazar 57. i 58. epizoda!
57 epizoda
Demir odlazi kod Džabar age kako bi razgovarali o poslu. Želi staru zapuštenu tvornicu u njegovom selu kako bi proizvodio maslinovo ulje. Džabar pristane nakon ucene. Traje potraga za Surejom. Ona je za to vreme u rukama seljaka koji je neguje. Džabar aga pretuče Omera, ali ih uveče Sejit pusti tajno sa imanja. Nazar i Edže razgovaraju o Aliju i Edže prizna kako će se oni razvesti.

58 epizoda
Ali se zbližava s Eefom tokom učenja. Fadik i dalje uznemirava Demira. Pripremila je prost ali savršen plan. Nazar i Halil prijavljuju vlastima da je nestala Sureja. Nazar i Ali se susreću u selu, ali on i dalje ne želi razgovorati s njom o svom životu s Edže. Edže odluči otići i oprašta se sa meštanima, ali tada seljak donosi povređenu Sureju u selo i ona mora ostati.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site