Odbačeno siroče 1353. epizoda – Čakor donosi slobodu narodu, KRAJ SERIJE!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1353. epizoda – Čakor donosi slobodu narodu, KRAJ SERIJE!

By  | 


Čakor im pokaže papire i govori: ,,Da bih vam ove papire pokazala. Ranviđej vas nije oslobodio uz vaše potpise!”
Ovi hvale Ranviđeja govoreći kako su im dužni i kako ih je oslobodio. Čakor: ,,Zaista ste jako naivni. Ranviđej ne brine o vama, vaš je neprijatelj!”
Ona skine i baci veo s lica i dalje objašnjava: ,,Nisam iz ovog naselja, ali imam dosta duboku vezu s ovim naseljem. Ja sam vaša Čakor (oni je prepoznaju). Papiri koje ste potpisali ne sadrže u sebi vašu slobodu. Naime, u njima je naznačeno da ste prodati osobi pod imenom Ćaja. Ta osoba nije niko drugi, to sam ja!”
Ovi kažu da ih je i ona prevarila i učinila robovima, ne samo Ranviđej. Čakor: ,,Nikoga ne činim robom. Saslušajte sve. (Govori im temeljno) Recite. Da li ste uz mene?”
Oni se zgledaju i potvrde.
Kod kuće, sledećeg jutra, prerušena Čakor dolazi i govori Ranviđeju: ,,Današnji dan će da bude upamćen za sve nas. Neko će da se smeje, neko će da plače. Danas će konačno moja želja da bude ispunjena. Drugovi će da se raduju, suparnici da kukaju. Gospodine Ranviđej, danas zvanično želim da Vas učinim svojim poslovnim saradnikom!”
Ovaj se sav ozari i upita je iznenađeno: ,,Šta?”
Ona će: ,,Samo tren. (Uze neku fasciklu s grede i nastavi) Ovo su papiri sklapanja našeg saradništva. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site