Odbačeno siroče 1353. epizoda – Čakor donosi slobodu narodu, KRAJ SERIJE!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1353. epizoda – Čakor donosi slobodu narodu, KRAJ SERIJE!

By  | 


Ranviđej sklapa ruke i počne da plače govoreći: ,,Oprosti mi, Čakor. Molim te da mi oprostiš, Čakor. Puno sam pogrešio. Bio sam kreten. Promeniću se, danas ću da se promenim, ne, već sam se promenio. Promenio sam se, Čakor. Kunem se i govorim ovo, jeste tako. Molim te da mi ne oduzimaš život, Čakor. Poštedi me, pusti me na miru. Molim te da me pustiš. Oprosti mi, preklinjem te!”
On joj otme pištolj u brzini i povuče je sa sobom govoreći svima da se povuku. Manođ: ,,Ranviđej, pusti je. Nećeš da preživiš, govorim ti!”
Anđor se zabrine i vikne “maa”. Ranviđej uperi pištolj Čakor u glavu i gleda je govoreći uz zlobni smeh: ,,Na metku piše ime onoga ko će da umre. Nema metka na kome je pisalo ime Ranviđeja Singa. Zaboga, mene ni Bog ne može da ubije i to smo videli, pa šta si ti onda? A? Ha-ha!”
On primeti pored kutijicu kerozina i vuče je za sobom govoreći: ,,Dođi! Pođi malo sa mnom, evo. Podigni! Podigni s poda ovo. Digni, kreni za mnom i polivaj ovo pored ovih ljudi! Hajde, tako, i tu. Videće šta je to da se meni suoče. Nemaju ugleda ni da gledaju u mene, a bune se. Biće zabava konačno!”
Čakor to učini, a onda mu nehotice polije i po cipelama kerozin. Ranviđej naredi Anđor da donese baklju, ali ova odbija. On joj pokaže na majku i tera da ide: naređuje joj, ne preklinje je. Čakor pokaže Anđor očima na Ranviđejeve cipele. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site